Om klinikken

Klinikken i Borgergade har eksisteret i mange år. Maj 2019 overtog Speciallæge Pia Brochdorff Saustrup klinikken. Pia er uddannet fra Rigshospitalet, Gentofte Hospital, Køge Sygehus og Hillerød Hospital. Flere års sideuddannelse indenfor andre specialer bl.a. gynækologi og mave-tarmkirurgi. Uddannet læge i Forsvaret, med 1 års tjeneste. Flere års erfaring som læge i Lægevagten i Norge. Opnået speciallægeanerkendelse i Øre-, Næse- Halssygdomme og Hoved Halskirurgi i 2015.

Klinikkens narkoselæge Tormod La Bianca har bedøvet på operationsdage i klinikken i flere år.

Klinikkens sekretær

Katrine Brochdorff Saustrup får du i røret, når du ringer. Katrine hjælper med den daglige drift og assisterer med høreprøver mm. i klinikken

Klinikkens sygeplejerske Susanne Langesø Hansen har arbejdet som såvel sygeplejerske og klinisk vejleder indenfor øre-næse-hals specialet siden 2001. Har uddannet sig med Master og Adult Education and human resourcer development og Simulator instruktør kursus. Susanne deltager løbende i kurser og undervisning i bl.a. audiologi og deltager i svimmelhedsdiagnostik og behandling i klinikken. Hun foretager desuden undersøgelser for snorken og søvnapnø, allergiudredning, kontroller af dræn samt meget andet i klinikken.

Dernæst vil der være tilknyttet forskellige medicinstuderende, der bl.a. hjælper til på operationsdage.